Tukenja

Artikler

Køb den helt rigtige firmagave

Køb den helt rigtige firmagave
aass11

Det er ikke altid nemt at finde gaverne

Det er gået godt i år. Der har været hårde tider men generelt sagt så går det meget godt for din virksomhed. I vokser og det ser ikke ud til at stoppe snart. Du er en god leder som forstår, at for at virkelig motivere sine arbejdere skal man bare vise dem, at de er værdsat og sige til dem, at deres arbejde er godt. Og det er altid godt at sende et kort hvori man siger, at personens indsats har været god og at du er stolt af dem, men nogle gange skal der bare lidt mere til. Virksomheden er måske skabt og drevet af dig, men uden dine arbejdere ville der jo ikke være nogen virksomhed, og det er noget der simpelthen bare skal vises, synes du. For det er hvad de bedste chefer gør. Gode chefer siger til deres medarbejdere, at de gør det godt mens ekstraordinære chefer viser det. Og det er netop derfor, du vil vise din taknemmelighed.

Men hvordan viser du det? Dine ansatte er jo ikke ligefrem helt ens. Hver person er til en forskellige ting den der kom før. Hvordan giver du gaver til dem uden, at du ender med at give dem noget, som de egentlig ikke har lyst til at have? Nogen ville måske sige ”jeg giver dem bare et eller andet og så må det affinde sig med det”, men igen, du går jo ikke på kompromis med kvalitet. Om det er kvaliteten af din virksomheds produkt eller kvaliteten af dig som en leder for dine ansatte. Du vil give dem noget, hvor de virkelig kan komme frem med deres entusiasme og glæde. For en glad ansat er også en produktiv ansat, det er jo hvad de lærer på CBS i første år, ikke?

Hvad skal du så give?

Den eneste rigtig firmagave er i min mening den, som alle kan få glæde af. Og hvad kan man få mere glæde af end det, som man selv bestemmer? Du skal give dine ansatte gavekort. Det er hamrande smart og der er et kæmpestort udvalg af disse. Men ikke ethvert slags gavekort, nej, men derimod firmagavekortet, som lader dine egne ansatte vælge præcis hvad, deres gavekort skal gå til. Det er bare smart, ikke? Det vil sige at Lise måske vil bruge sit gavekort på diverse skønhedsprodukter, eller hvad hun ellers er til, mens Søren vil bruge sit gavekort på sin fantastiske samling af modeltog, som virkelig er hans livs stolthed (mere end din virksomhed desværre også, men det forstår du selvfølgelig, for hobbier er hvad der får folk til at blive ved med at leve). Men disse firmagavekort går altså til stort set alle de butikker man kunne have lyst til, at et gavekort skulle være gyldigt til. Så du skal ikke være bange for, at den ene eller den anden butik ikke tager imod denne slags firmagave, for hvis de er noget værd så gør de det naturligvis. Køb firmagaven her og vis dine ansatte hvor meget du holder af dem