Tukenja

Artikler

Hvor køber du ting til din kat?

produkter til katte
aass11

Går du i en fysisk butik eller handler du på internettet? Eller du gør måske begge dele? Uanset hvor du handler, så er det, i hvert fald af og til, svært lige at vide, hvilke produkter, der er bedst. Bedst egnet, bedst til prisen og bedst for både dig og din kat.

Jeg har gjort mig det til en vane at bruge internettet til at researche før jeg køber noget. Okay, en gang imellem falder jeg over noget, som jeg ikke kan modstå fristelsen for at købe. Man er vel lidt kattegal. Men for at være ærlig, så har jeg ofte stået med noget, som mine katte overhovedet ikke gad bruge.

Tidskrævende søgning efter katteprodukter

Når jeg søger eller, som jeg ynder at kalde det, researcher for at finde de bedste produkter til min kat, må jeg bare konstatere, at det tager tid. Det tager lang tid. Det er fordi jeg leder efter andres anmeldelser eller erfaringer med produkterne.

Hvis et katteprodukt har mange positive anmeldelser, stjerner eller hvad systemet nu er, og samtidig har solgt godt, så har jeg en tro på, at det fungerer. Men som sagt, så det lang tid og kræver gode ressourcer.

Løsningen

På et tidspunkt faldt jeg over en hjemmeside, som rent faktisk anmeldte produkter til katte. Det var, hvis jeg må sige det lige ud, ikke den mest elegante side. Der var kun få produktanmeldelser, og selvfølgelig ikke noget jeg skulle købe.

Det gav dog blod på tanden, som man siger. Jeg begyndte i stedet at søge efter den slags hjemmesider, for det kunne jo være, at der fandtes nogle, der var bedre.

Og det gør der!

Det er klart, at sådanne hjemmesider ikke kan anmelde eller vurdere alle produkter. Det er der naturligvis for mange til, men hvis siden dækker de områder, som er vigtige nok, så er det fint med mig.

Så når du nu selv går i gang med at finde disse sider, så led efter dem, som har lavet arbejdet med at samle produkter baseret på anmeldelser og hvor mange der er solgt af produktet.

Hvorfor?

Fordi de, som selv anmelder produkter kun giver deres egen mening. Og den er subjektiv, hvorimod sider, der skriver om produkter, der er anmeldt af mange mennesker er langt mere objektiv. Chancen for, at du køb er rigtigt første gang, er langt større.

God jagt!