Tukenja

Artikler

Mange ting kan gå galt i et parforhold

aass11

Når man er i et parforhold, er der altid mange ting at tænke over. Først og fremmest om man gider at være i et parforhold. Dernæst så handler parforholdet jo mest af alt, om den man er i et parforhold med. Og ikke mindst sammenspillet. Der er sådan noget som kompromiser, og altså det at man skal sørge for, at begge er en del af forholdet. Man skal altid huske på at begge skal kunne være der. Hvordan det enkelte par udfolder dette og vælger at opnå det at have et godt og sundt forhold er op til de enkelte. For par er meget forskellige, altså vil der være forskellige måder at gøre tingene på. Samt det vil være forskelligt, hvordan ens rollefordeling er. Alle disse ting er noget, som man skal have styr på, for at det ikke går den forkerte vej.

Begynder det at gå den forkerte vej, så skal der ikke altid så meget til, for at det kan gå helt galt. Altså er man altid nødt til at huske på det der eventuelt kunne være galt. Samt hvordan man selv kan være en del af det, som er gået galt. Hvad der i de enkelte forhold går galt, kan være meget forskelligt. Altså vil løsning altid være ud fra det enkelte problem. Er det for eksempel ens kommunikation, som går galt, skal man blive bedre til at lytte til hinanden. Er det uenighed om ens roller og opgaver, så skal man have snakket om forventninger. Derudover kan det også være sådan noget som ens sexliv, som der er noget galt med. Her vil det altså være det intime og intimiteten man skal arbejde på, hvor nogle måske ville søge mod løsninger, som sexlegetøj ala en dildo.

Parforholdet er værd at kæmpe for

Der kan være mange indikatorer på at ens parforhold går godt lige så vel, som der kan være det på at ens forhold går knap så godt. Alt dette vil være tegn, som man skal holde øje med. Går det godt så skal man blot nyde det. Går det knap så godt så skal man sørge for at gøre lidt ekstra og pleje forholdet. For et godt parforhold er værd at kæmpe for. Også selvom det kan virke som en hård kamp til tider. Men kommer man igennem det som par, vil man for det meste altid komme stærkere ud på den anden side.

Denne erkendelse opnår man når man har passeret teenage alderen ved man at kærligheden ikke er nem. Alle kan forelske sig i alle i medgang. Det er først i modgang at kærlighed bliver defineret og derfor lærer man med alderen at kærlighed er værd at kæmpe for. For med kampen kommer der dybde, erkendelse og dyb respekt. Har man overvundet problemer i forholdet og fortsat er sammen så har man styrket forholdet og har formået at tage det til det næste niveau.