Tukenja

Artikler

Nyt kæledyr? Sådan får du råd

hund
aass11

Vi danskere elsker dyr. Vi går generelt meget op i, at dyr har det godt. Men vi går især meget op i vores kæledyr. Kæledyrene er i mange tilfælde en reel del af familien, og vi behandler dem som sådan.

Er du eksempelvis vokset op med en hund eller en kat i huset, så har du sikkert også en drøm om at få dit eget dyr, nu hvor du er flyttet i eget hjem. Du synes, at der mangler noget uden et par dyre poter, som tripper hen over gulvet – og du har ret.

Det får du, når du køber et kæledyr

Mange danskere vil vælge enten en hund eller en kat, når de skal have et nyt kæledyr. Og der er god grund til at vælge mellem en af disse, for denne type af dyr giver dig utrolig meget igen.

Med en hund eller en kat får du et bevidst lille væsen, som integrerer sig i husstanden og knytter sig til jer. Det vil sige, at du får en masse kærlighed tilbage – ikke kun fordi du er den, som giver dyret mad og plejer det, men også fordi, det holder af dig.

Et kæledyr koster

penge_til_husdyr

Der er dog én stor ulempe ved at få et kæledyr. Og det er, at det kan komme til at koste rigtig mange penge. For det første, så koster det penge at købe hunden eller katten. Her er der tit tale om mange tusinde kroner.

For det andet koster det at købe alt det udstyr, som dyret skal have. Kattebakke, madskål, hundekurv, snor, legetøj og meget, meget mere. Og som om det ikke er nok, så kommer der løbende dyrelægeregninger oveni.

Få råd til det hele med et sms lån

Med et sms lån på Broges.dk er de ekstra udgifter dog ikke et problem. Det er fornuftigt at tage et sms lån for at få penge til kæledyret, fordi det jo ikke er en fast udgift. Pengene kan du derfor betale tilbage, uden at din økonomi kommer til at bløde.

Et hurtigt online lån er også nyttigt, når du bliver overrasket af en uventet udgift – for eksempel hvis dit kæledyr pludselig bliver sygt, og derfor har brug for at komme akut til dyrlægen. Her kan du søge om lånet og få det udbetalt inden for et døgn, hvilket gør det muligt for dig at betale dyrlægen.

Sms_penge

Pas godt på dit kæledyr

Og det er vigtigt at huske på, at du skal have det rigtige udstyr og passe aftalerne hos dyrlægen. Dit kæledyr skal nemlig helst have det godt, og det får det blandt andet, hvis de ydre rammer er i orden. Det kan nogle gange koste mange penge at have kæledyr, så det handler om at have en buffer.