Tukenja

Artikler

Mangler du en kyndig rensning af dine tagrender i Helsingør?

tagrende
aass11

Hvis du er boligejer, har du helt sikkert også tagrender. Det er vigtigt, at du får renset dine tagrender i ny og næ. Du skal nemlig sikre dig, at tagrenderne ikke bliver overfyldte. Hvis du ikke holder dine tagrender rende og ryddelige, risikerer du, at vandet fra dem forårsager skade på enten dit tag, din bygning eller i værste fald også dit fundament. Derfor bør du overveje en rensning af tagrender Helsingør.

tagrenderensning

Derfor skal du undgå overfyldte tagrender

Hvis der ikke bliver fjernet snavs og skidt fra dine tagrender, risikerer du, at tagrenderne bliver overfyldte. Overfyldte tagrender kan skade hele din bolig, hvis du er uheldig. Både taget, selve bygningen og dit fundament. Det kan hurtigt blive en dyr omgang at skulle reparere alle disse ting. Derfor er det en god idé at afsætte penge til en grundig rensning af dine tagrender.

Forsikringsselskaber garderer sig mod skader fra tagrender

Hvis du ikke allerede får dine tagrender renset, bør du også vide, at langt de fleste forsikringsselskaber ikke hjælper, hvis der sker skade på dit hus som følge af en overfyldt tagrende. Ofte vil forsikringsselskaberne nemlig have en klausul i din forsikringspolice, der fratager dem ansvaret for at hjælpe dig med disse skader. Det skyldes, at overfyldte tagrender anses som noget selvforskyldt. Sørg derfor for, at dine tagrender bliver renset jævnligt. Det er meget billigere i det lange løb.

rens af tagrende

Få en større tryghed med billeddokumentation

At få renset sine tagrender professionelt, er en tillidssag. Det er det fordi, at du ikke lige tjekker dine tagrender udvendigt og indvendigt hverdag. Derfor skal du kunne stole på, at det tagrenderensningsfirma, som du har hyret, gør arbejdet godt og tilfredsstillende. Derfor tilbyder flere firmaer også at tage billeder af rensningen. Billederne bliver taget med et kamera, der er påmonteret den støvsuger, som de anvender til rensning. På den måde kan du få billeder af deres arbejde. 

Det giver dig også mulighed for at dokumentere over for forsikringsselskabet, at en eventuel skade på tag eller bolig ikke skyldes overfyldte tagrender eller andre tagrendeskader. Derfor er det altid en god idé at vælge et firma, der kan tilbyde dig billeddokumentation.