Tukenja

Artikler

Sådan får du flere penge til rejser og mere ud af din ferie

ferie_rejse
aass11

De fleste elsker at rejse, og er enige i ordsproget ”at rejse er at leve”. Mange ville – hvis de kunne – rejse langt mere end de gør i dag. Men det handler også om at få mere ud af vores rejser, når vi endelig er afsted.

Så hvordan får vi det? Læs med her for et par gode fif og ideer.

Få flere penge til at rejse for med investeringer

Hvis du ikke allerede har et par investeringer, så kan dette være en rigtig god idé til at få mere luft i rejsebudgettet. Flere mennesker bruger allerede deres investeringer som en slags rejsegaranti. De lægger typisk en procentdel af deres afkast til side hver måned, hvert kvartal eller hvert år, og så er det den sum penge, som der kan rejses for.

Dette er både en sjov og spændende måde at tjene penge på, og ofte hjælper det, at der er en meget konkret gulerod for enden. For det kræver nemlig ofte lidt tid og penge og komme i gang med at investere. Har du overvejet om det er en mulighed for dig til at komme mere ud at rejse?

Er aktiehandel en mulighed for dig?

Hvis du ikke allerede ejer aktier, så kan dette være et rigtigt ideelt sted at begynde. Når du ejer en aktie, ejer du i virkeligheden en lille del af en virksomhed og bliver på den måde aktionær i den pågældende organisation.

Det første du bør gøre, er at finde en god aktiehandelsplatform at handle dine aktier på.

investering

Der er flere forskellige at vælge mellem, og typisk varierer de lidt i deres tilbud til dig, som handler. Nogle platforme giver adgang til nogle markeder, mens andre platforme giver adgang til andre. Læg derfor mærke til, hvilke markeder du potentielt kunne være interesseret i.

Når du først har sat dig ind i det, er det bare med at komme i gang. Start gerne småt og overvej, om du vil investere over lang tid eller kort tid: Regner du med at sælge dine aktier igen snart, eller holde på dem i flere år?

Aktiehandel er bestemt muligt for alle, og det kan være en rigtig fin ekstra indtægt til at kunne rejse mere for!

Planlæg i god tid og spar penge

Et andet uundværligt råd til dem, der gerne vil rejse mere og bedre, er at prøve at planlægge i god tid. Oftest er både flybilletter og overnatninger billigere, når du bestiller for eksempel et halvt år i forvejen.

Læs også gerne anmeldelser på hoteller igennem for at se, om det i virkeligheden holder de ting, de lover. Der er intet værre end at blive snydt af flotte billeder på nettet, for så at komme ned og se, at poolen faktisk ikke er meget større end et frimærke.

Hvis flybilletterne er dyre, der hvor du skal hen, så brug gerne lidt ekstra tid på at se, om der er andre dage, der er billigere at tage af sted. Du kan også overveje en flyvning med mellemlanding, som ofte gør prisen billigere.

fly_ferie_rejse