Tukenja

Artikler

Få et flot og lækker træhus

træhus
aass11

Hvis du gerne vil have et flot og lækkert hus, der absolut skiller sig ud fra mængden, bør du overveje at få et træhus. Når du bygger et hus af træ, får det et helt særpræget og unik udtryk, som helt klart vil gøre alle de forbipasserende misundelige. I dag har du også mulighed for at få bygget dit hus af bæredygtigt træ, så du skåner miljøet mest muligt. Læs mere om dine muligheder for et træhus på https://traehus.dk/.

Derfor er dit træhus bæredygtigt

Når du vælger at få et træhus, kan du vælge at byggefirma, der er miljøbevidst. I så fald vil byggefirmaet formentlig bruge kernetræ, der stammer fra bæredygtige skove. Det vil sige, at de anvendte naturmaterialer vil være CO2-neutrale. Ofte sker det ved, at der bliver plantet samme antal træ, som der bliver anvendt til fremstillingen af huset.

hus lavet af træ

Mulighed for flere etager

Når du bygger et træhus, har du også mulighed for at få flere etager. Oftest kan du vælge mellem enten 1,5 eller 2 plan. Nogle familier foretrækker flere plan, hvor de ofte har soveværelser ovenpå, og så køkken og stue nedenunder. Derudover er en stor fordel ved flerplanshuse, at du også får mulighed for at få en helt fantastisk udsigt. Den kan du blandt få fra en solterrasse eller altan, som du vælger at bygge på første sal. 

Vælg blandt vinkel- og længehuse

Hvis du gerne vil have meget plads for dine penge, kan du også vælge at bygge enten et vinkel- eller længehus. De er mere økonomiske at opføre, og så giver de dig rigeligt med plads. Hvis du gerne vil tilføje et særligt udtryk til huset, kan du vælge blandt afvalmet tag eller måske et loft til kip.

Vælg blandt klassiske og moderne løsninger

Du får muligvis associationer til svenske træhuse, når du hører om huse af træ. Selvom de bestemt har deres helt egen charme og karisma, har du også mulighed for at bygge en mere moderne variant. Du kan nemlig få opført træhus i flere forskellige stile. Derfor behøves du absolut ikke gå på kompromis med det udtryk, som du ønsker, at dit hjem skal have. Tag i stedet fat i dit byggefirma og fortæl dem om alle dine boligønsker, så finder I sammen på den helt rigtige løsning.

Få et skønt indeklima og god akustik

En stor fordel ved huse af træ er, at de giver et godt indeklima og en god akustik. Hvis du ikke selv har oplevet det endnu, kan du hos de fleste byggefirmaer få lov til at se et prøvehus. Her kan du med dine egne sanser opleve alle fordelene ved et hus af træ. Du kan også blive dejligt inspireret til, hvilken slags hus du selv skal have.